Doorgaan naar artikel

THUIS

Onze systemen voor waterfiltratie en -ontharding bieden volledige toepassingen voor woningen en aftappunten, die borg staan voor een maximale waterkwaliteit. Of u nu een systeem onder de gootsteen dan wel een waterontharder voor de hele woning laat installeren, u kunt erop rekenen dat alle onzuiverheden verwijderd worden en dat u iedere keer over zuiver, fris smakend water beschikt. Al onze producten worden streng getest en voldoen aan de normen van de Water Quality Association (WQA) en de National Sanitation Foundation (NSF).

VOOR GEMEENSCHAPPEN EN INDUSTRIEËN

Kwaliteitswater is van essentieel belang voor personen en gezinnen, maar ook voor gemeenschappen, sectoren en de wereld in het algemeen. Wij nemen dit ter harte en wenden onze innovatiecapaciteiten aan om technologieën te ontwikkelen die oplossingen bieden voor een brede waaier van problemen.

 

 Vroeger gingen mensen ervanuit dat er altijd voldoende water beschikbaar zou zijn. Omdat we nu weten dat dit niet het geval is, werken mensen van Pentair hard aan een toekomst waarin zuiver en veilig water een natuurlijk onderdeel van het dagelijks leven blijft.